Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldog párkapcsolatok!

2009.06.02

Boldog párkapcsolatok!

Igen, vannak olyan, mesébe illő szerelmek is, ahol fenékig tejfel az élet, vagy elenyésző a problémák száma, amit szinte észre sem vesznek a párok. Kell a romantika, szükségünk van a pozitív megerősítésre és hinnünk kell az igaz szerelemben, mert ez tartja a lelket mindenkiben, aki egy boldog párkapcsolatra vágyik!

Írd meg történeteteket, és csatlakozz a boldog párok táborához!

Hasonló véleményeket olvashatsz az NLC Fórum azonos nevű topicjában !

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

g.tordai@jahu.com

(Gabimama, 2009.06.10 11:53)

Sziasztok!

Gabi vagyok. A párommal, Lacival 4 éve vagyunk egy pár. Szerencsére már az első naptól kezdve remek az összhang köztünk. Sosem veszekszünk, inkább csak civakodunk, de mindig hamar békülünk és az olyan jó! :)
Az az elvünk, hogy mindent megbeszélnünk a másikkal és ez remekül bevált. Ez az őszinteség a stabil alapja a kapcsolatunknak!
És meg egy fontos szabály van, amihez tartjuk magunkat: Sosem alszunk el haragban! Így nem visszük át másnapra az esetleges tüskéket.
Természetes tavasszal megvolt a lánykérés is! :)
Romantikus volt és nagyon megható, Laci igazán kitett magáért. Gyönyörűen feldíszítette a lakásunkat, mire hazaértem munkából, finom vacsorával várt és utána sétálni mentünk egy közeli parkba, ahol lehajolt egy szál virágért és ha már térdre ereszkedett, a virág mellé előhúzta a gyűrűt is. Majdnem sírtam... többen figyeltek minket messziről és mosolyogtak. Csodálatos férfi! :)
Szóval lányok, reménykedjetek! Nincs veszve semmi, mindenkihez úton van az igazi!

Gabi