Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Még pár nélkül...

2009.06.06

Még pár nélkül...

Bár az UsOnline elsősorban pároknak és párokról szól, a még egyedülállókról sem feledkezünk meg! Stílustippjeink kipróbálásával máris jobban érezheted magad. Ha pedig elmész valamelyikre programra, amit itt az UsOnline-on néztél ki, biztosan összefutsz majd pár számodra érdekes ellenkező neművel! Írd meg a tapasztalataidat a párkeresésről. Várjuk a pasizós és csajozós történeteket!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

panni@avilagurnoje.hu

(Panni, 2010.07.14 23:47)

mármint a horoszkóposoknak

panni@avilagurnoje.hu

(Panni, 2010.07.14 23:44)

IGAZUK VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))

cintike@freegooglemail.com

(Cintia, 2009.06.06 23:41)

Hi,

Én nagyon szeretek pasizni, nem tudom miért, a véremben van!! ;) Nem a könnyű kapcsolatok híve vagyok, de valahogy nem tudom magam visszafogni, amikor meglátok egy-egy cuki fiút!! :) Múltkor vettem egy karkötőt, amit itt az UsOnline-on néztem ki az egyik szavazásban, és az ékszerboltban az eladófiú olyan helyes volt, hogy számot kellett vele cserélnem... Éljen a nyár és a flört!!!! ;) Hajrá Csajok! :)

panni@avilagurnoje.hu

(Panni, 2009.06.06 23:38)

Hello! Nekem sincs párom, de annyira nem is vagyok rajta az ügyön. Nem vagyok az a típus, aki azért megy el egy szórakozóhelyre, hogy "pasizzon". A héten azt olvastam a Nők Lapja nagy nyári szerelmi horoszkópjában (...), hogy ezen a nyáron találhatok valami szuper pasast - azért remélem igazuk lesz!! :))