Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nehéz az együttélés

2009.06.02

Nehéz az együttélés

Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki úgy véli, hogy habár a párkapcsolat sokszor mámorító és tele van boldog pillanatokkal, azért nagyon sok gond, nehézség és félreértés keseríti meg a mindennapokat. Jobb ezeket időben tisztázni, hogy ne fajuljanak el a dolgok, nem? Írd le, hogy neked erről mi a véleményed és milyen tapasztalataid vannak!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

icus.kokai@kokai.com

(Icus, 2009.06.06 18:03)

Panni, köszi! Igazad van. Túl nagy ügyet csinálok ebből, ahelyett hogy más megoldást keresnék. Végül is nem muszáj mindig drága étterembe menni, nem? A grillezést pedig egy kis erkélyen is lehet kivitelezni! :)

panni@avilagurnoje.hu

(Panni, 2009.06.06 17:59)

Icus!! Szerintem ne legyél elkeseredve ezen!! Csinálhatnád azt, hogy néha elmentek étterembe, akkor egyikőtöknek sem kell főznie ;) Ha van rá lehetőségetek (pl. udvar), akkor grillezzetek, azt a pasik mániákusan imádják, és egyből azt hiszik, tudnak főzni... :)) hátha a konyhában is kedvet kap majd ezáltal a fakanálhoz :)

eszterlanc@freemail.hu

(eszterlánc, 2009.06.04 21:20)

A barátomat nagyon nehéz szóra bírni. Akkor sem szól semmit, ha valami nem tetszik neki, ezt persze én mindig megérzem. Ilyenkor a kezembe veszem az irányítást és addig faggatom, amíg kiböki, mi bántja. Ha kibeszéljük magunkat, a következő összezörrenés alkalmával nem merülhetnek fel régi sérelmek, ez már önmagában megkönnyíti a kibékülést, hiszen csak az aktuális problémára kell koncentrálnunk. :)

vadi.szandra@jahu.com

(Szandra26, 2009.06.02 11:47)

Igazad van Icus! Ebbe én is gyakran belefutok! Megbeszéljük a pasimmal, hogy elpakolja a ruháját, mikor hazaér és átöltözik, de mindig a széken hagyja és nekem kell elraknom, ha nem szeretném még másnap is ott látni. És hiába ígéri meg, hogy el fogja tenni, mégsem...
Hasonló a helyzet vacsora után. Valahogy sosem akarnak maguktól eljutni a mosogatóig a piszkos edények, csak ha én beleteszem! Sajnos itt én hibáztam. Ráhagytam a dolgot a pasimra még az elején, most pedig már nem tudom rávenni, hogy elpakolja. :(

icus.kokai@kokai.com

(Icus, 2009.06.02 11:21)

Mindig azt érzem, hogy nem jutok dűlőre a szerelmemmel! Sok bennünk a közös, de pont ennyi az eltérő tulajdonságunk is és ezt sokszor nehéz összeegyeztetni. Ő nem szeret főzni és nem is akarja megpróbálni. Én szeretek a konyhában tevékenykedni, de nem szeretnék "éttermet üzemeltetni", ahol rendelésre készül az étel... amit életem párja csak megkíván! Egy ideig ez rendben is volt, de most már jó lenne, ha nem csak én venném ki ebből a részem!

Icus