Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elindul a Minimax Családi Hajó!

2009.06.15

 

Minimax figurák Június 14-től kéthetente vasárnaponként 10-13 óráig  téged is vár a Minimax Családi hajó (Zsófia rendezvényhajó)! Tele jobbnál jobb programokkal, remek szórakozást nyújtva kicsiknek és nagyoknak, valamint az egész családnak. Zenés műsorok népszerű fellépőkkel várják a résztvevőket és mindenki élőben találkozhat a Minimax figurákkal.

Az előadások után kreatív foglalkozások, izgalmas játékok sokasága vár még rád. Vegyél részt harcművészeti minitanfolyamon, ahol egész héten át bepillantást nyerhetsz a kung-fu harcművészet rejtelmeibe. Itt megtanulhatod a kitartás, az erő, a fegyelem összhangját igazi mesterektől.
 
Rengeteg érdekes program közül válogathatsz, mint például a kézműves programok, ahol szakavatott kézműves mesterek segítségével készíthet az egész család profi, személyre szabott ajándékot, emléktárgyat, modern és hagyományos eszközökkel. Az arcfestő program keretében a gyerekek percek alatt változhatnak át különböző állatokká, figurákká vagy akár hősökké. De akár a képregény rajzversenyen is részt vehetsz, ahol ha van kedved, te is hős lehetsz.
 

 

 

arcfestés, gyerekek

 
Ne felejts el bekukkantani a kártyavárba sem, hiszen a kártya asztalnál a Mágusok találkozhatnak éjfélkor, az Aranyásók küzdenek a szabotőrökkel, a Halligalli bohócok kereshetik párjukat. Az elmaradhatatlan Solo kártyajáték a Makaó világába vezeti játékosait.
 
Egész napos játszóház várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Kalandozz el a Játszani jó! játéksarokba, ahol mindent megtalálsz, kretív készségfejlesztő játékok, csocsó, twister és minicsuszda is vár téged.

A szülő-gyerek sarokban  Melinda és Gabi várja azokat, akiket érdekel kapcsolatuk elmélyítése és egymás problémáinak jobb megértése, valamint az érzelmi egyensúly kialakítása a harmonikus családi életért. Szín és rajzi játékok segítségével friss, kreatív gondolkodást és az érzelmi egyensúlyt elősegítő játékokon vehetnek részt az érdeklődők. 

A rendezvény részletes programját és elérhetőségét itt találod: http://www.csaladihajo.hu

 

Képek: www.csaladihajo.hu 

Kiss Anna Zsófia