Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nyár 3 trendszíne - Válassz olyat, mint a sztárok!

2009.06.14

Egy ruha megválasztásánál nem elhanyagolható szempont a szín. Azonban a választás nehéz. Olyan színt válassz, ami divatos vagy olyat, ami jól áll. Legyen mindkettő! Nézd meg, milyen színt visel Angelina Jolie vagy Scarlett Johansson! 

Megfigyelve az idei nyár uralkodó árnyalatait, érdekes álmodozni azon, vajon hol szerezhették az ihletet a divattervezők. A 3 sláger szín idén: a vibráló sárga, a korall rózsaszín és az óceán kék. Elég varázslatosan hangzik… Válassz hát ezek közül, és gyönyörű leszel!

Egy biztos, a harsány színek a legdivatosabbak. Azonban ezekkel vigyázni kell, mert nem minden bőrtípussal illetve hajszínnel mutatnak jól. De mi segítünk a döntésben!

Figyeld meg a sztárok színválasztását, hiszen ők már csak tudják, miben néznek ki a legjobban! Aztán döntsd el, te melyikük típusához tartozol.
 
1. Típus: Angelina Jolie vagy Eva Longoria
 

A két színésznő a sötét hajúak táborát erősíti. Azonban a bőrük árnyalata egészen más. A Született feleségek sztárjának bőre napbarnított árnyalatú, míg Angelina már-már fehérbőrű. Mégis mindkettejük remekül mutat ezekben a sárga ruhákban. Egyértelmű tehát, hogy legyen szó barna vagy fekete hajról, a legjobb választás ezen a nyáron a sárga és annak különböző árnyalatai egészen az aranyig!

"Angelina Jolie", divat, trend, stílus

A kép forrása: http://laovoices.com/wp-content/uploads/2007/06/yellow.jpg 

"Eva Longoria", divat, trend, stílus, "Eva Longoria Parker", Longoria, "Tony Parker"

A kép forrása: http://j.bdbphotos.com/fashion/pictures/3L/04/2304_large.jpg

2. Típus: Scarlett Johansson
 

A szőke hajhoz a tervezők szeretik társítani a rózsaszínt. Persze ez nem azt jelenti, hogy ezen a nyáron mindenki, aki szőke hajú öltözzön Barbie-nak. Szerencsére a rózsaszínnek is rengeteg árnyalata létezik. A korall rózsaszín egy remek kompromisszum a pink és a piros között. A fiatal színésznő az iskolapéldája annak, milyen remekül áll a világos bőrhöz, és a szőke hajhoz ez az árnyalat.

"Scarlett Johansson", Johannson, Scarlett, stílus, trend

A kép forrása: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://img2.timeinc.net/people/i/2004/04/specials/fashion/041025/sjohansson.jpg&imgrefurl=http://www.people.com/people/gallery/0,,709954_3,00.html&usg=__nnec1d6H6cpTumi1233fsuTPr5M=&h=400&w=200&sz=30&hl=hu&start=16&tbnid=woQa-r5-Gy58LM:&tbnh=124&tbnw=62&prev=/images%3Fq%3Dscarlett%2Bjohansson%2Bin%2Bcoral%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dhu%26sa%3DN

 
3. Típus: Marcia Cross
 

Akinek vörös haja és fehér bőre van akárcsak Marciának, már megszokhatta, hogy a színpalettán nem válogathat „büntetlenül”. Óvatosan kell bánnia a nagyon harsány színekkel. Azonban van egy olyan szín, ami nekik áll a legjobban, mégpedig az óceán kék! Marcia Crossnak is ez emeli ki igazán vörös haját, és kék szemét. A mély kéktől a világosig bármi jöhet!

"Marcia Cross", "Bree Van De Kamp", "született feleségek", Bree, Marcia, Cross

A kép forrása: http://farm3.static.flickr.com/2066/2224736249_4f192aff1b.jpg

 
Nem kedveled a harsány színeket? - Van megoldás!
 
Ha esetleg a visszafogottabb színeket kedveled, akkor se csüggedj, mert ezen a nyáron a matt színek is nagyon divatosak. Éljen a sápadt elegancia! A bézs, a halványzöld és a halványrózsaszín ebben a kategóriában a tuti befutó. Azonban arra nem árt odafigyelni ezeknél az árnyalatoknál, ha nagyon fehér a bőröd, akkor ne öltözz tetőtől talpig halovány színekbe.

 Somkuti Dóra

 

A mappában található képek előnézete A nyár 3 trendszíne - Válassz olyat mint a sztárok