Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mézeshetek után mézes hétköznapok

2009.06.04

Véget értek a mézeshetek? Ne aggódj, emiatt még nem kell búcsút mondani a romantikának. Éljétek úgy a hétköznapokat is, mintha még mindig nászúton lennétek!

Amíg nászúton vagyunk, nem hallgatunk híreket, és nem foglalkozunk munkával. Hazatérve viszont szembesülünk a problémákkal. A hétköznapok gondjai beférkőznek a fejünkbe és a romantikát, önfeledt szerelmet kitúrják, de csak ha hagyjuk…

Összegyűjtöttünk néhány tippet a szerelmes hétköznapokért. A szerelem és a vágy marad, a gond garantáltan elszáll!

5 Tipp – A szerelmes hétköznapokért. A befejezést rátok bízzuk…

Mondhat akárki, akármit, az intimitás nagyon fontos része a házaséletnek. Amikor test a testtel együtt van és érzed párod minden rezdülését, az jobban összekovácsol mint bármi más. Azonban ahhoz, hogy teljesen önfeledten élvezd ezeket a pillanatokat, minden gondról el kell feledkezned.

  • Meleg nyári estéken is nagyon jól eshet egy forró fürdő.  Mielőtt párod hazaér, gyújts mécseseket a lakásban, amik a fürdőszobához vezetnek. Az első mécses alá, írd ezt az üzenetet: Én már a kádban vagyok, és csak Rád várok!

párkapcsolat, szerelem, szex, házasság

 

A kép forrása: http://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/71366/5.jpg

 

  • Elég a nászutas emlékeket felidézni és garantáltan izzani fog a levegő. Írj a munkaidő vége felé egy üzenetet párodnak a legizgalmasabb közös pillanatról, és tedd hozzá, este egy kis eper és pezsgő társaságában szívesen felidéznéd azt a pillanatot… Biztos rohanni fog haza hozzád!
  • Már nagyon várod, hogy hazaérjen a férjed, hogy már az ajtóban szenvedélyesen megcsókold és… Ne csak vágyakozz, tedd meg! Szorítsd a falhoz, és kezdd el vetkőztetni…
  • Főztél már vacsorát csupán egy kis kötényben…? Hidd el, ezen az estén akármit készítesz, nem lesz rá panasz.
  • Nem mindig kell drága, új fehérnemű. Sőt, ma estére hanyagold a hálóingedet vagy a pizsamádat is. Csak bújj a takaró alá meztelenül, és majd meglátod, hogy egy ilyen egyszerű trükk, milyen hatásos!

5 Tipp- Hogy a problémák ne legyenek veletek az intim pillanatokban

  • A napi gondokkal, egyikőtök se lépje át a hálószoba küszöbét. Problémák vannak és azokat meg kell beszélni, de nem az ágyban. A háló szerelmi fészek legyen és ne a gondok bugyra.

  • Néha elég egy izgalmas, szerelmes együttlét és a probléma már el is szállt. Idegeskedés vagy mérgelődés helyett bújjatok össze. Hidd el, utána mindent könnyebb lesz megoldani. Szeretkezés közben olyan hormonok szabadulnak fel, amik örömmel és elégedettséggel töltenek el.

párkapcsolat, szerelem, szex, házasság

A kép forrása: http://www.nlcafe.hu/data/cikk/7/67853/7.jpg 

  • Rossz kedvű és ideges vagy, de magad sem tudod, hogy miért. Ha te is érzed, hogy a probléma nem olyan komoly, akkor inkább a barátnőddel beszéld meg - nem kell minden apró-cseprő gonddal a férjünket traktálni. Így mire ő hazaér, már nem lesz mit megvitatni és elég csak egymással foglalkoznotok. Egy mosolygós feleséghez mindig jó hazajönni!

  • Mérlegelj: valóban olyan fontos ez a dolog, hogy rágódj rajta? Van olyan probléma, amit nem tudsz megoldani, vagy egyszerűen csak most nem tudod. Ezt fogadd el. Az embernek túl sok mindennel kell foglakoznia, így muszáj szelektálni.
  • Ne legyen TV a hálószobában. Egy jó filmre ugyanis könnyen rá lehet kenni, hogy miért nincs ma kedved együtt lenni. És akkor a foci meccsről még nem is beszéltünk… Melyik nő szeretné azt hallani: Jaj ne most szivem, majd ha vége a meccsnek.  

+1 Jótanács

Ne azt várd a házasságodtól, hogy olyan legyen, mint a nászút. Hanem hidd el, hogy még jobb lesz! Sok „munkátok” lesz benne, de megéri. A legfontosabb, hogy beszélgessetek és nevessetek sokat. Szerezzetek minél több közös élményt, ami elválaszthatatlanná tesz majd titeket.

Somkuti Dóra