Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Geszti fürdeti a kis hercegnőt

2009.06.12

 

"Geszti Péter","Ditz Edit","Geszti Sára Lujza" Túl van a Nemzeti Vágtán, így minden idejét kislányának, a négy hónapos Sára Lujzának szenteli a népszerű híresség, Geszti Péter.

A szülés után három hónappal, az újdonsült szülők csak a Best magazin kamerájának mutatták meg boldogságukat és a képekért kapott összeget jótékony célra ajánlották fel. Sára Lujza születésekor a boldog kispapa is jelen volt, ami hihetetlen és felejthetetlen élmény volt számára. Geszti Péter és felesége, Ditz Edit  kislánya egy igazi hajasbaba. "Nem hittük volna, hogy Sári ekkora hajjal érkezik majd. Már hat centis a manóhaj! Amikor betesszük a kádba, úgy lebeg a vízben a frizurája, mintha egy kis sellőlány lenne" – mondta el kislányáról az apuka, a Best magazinnak adott interjúban.

A rossz idő ellenére is nagysikerű Nemzeti Vágta miatt igen elfoglalt volt a büszke apa, de aggodalomra nem volt oka. Sára nagymamája, Márta néni, minden szabadidejét unokája mellett tölti, így segít a kismamának. Geszti megígérte édesanyjának, hercegnőt nevel kislányából. A szöveggyáros feladata a fürdetés, melyben már négy hónapos rutinra tett szert.

Forrás: http://www.storyonline.hu/hirek/geszti/16224/

Szabó Sára