Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Madonna kapcsolata komolyra fordul?

2009.06.11

Az 50 éves díva úgy döntött, itt az ideje, hogy találkozzon barátja, a 22 éves Jesus szüleivel. A családdal való ismerkedés, a házasság „előszobája”. Vajon Jesus mit szól ehhez?

Madonna tagadhatatlanul szeretne a következő szintre lépni, kapcsolatát illetően. Elhatározása olyannyira biztos, hogy már az utazást tervezgeti Brazíliába, hogy megismerkedhessen modell barátja családjával.

 

Kép

Kép forrása:

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/02/madonna-jesus-luz-dinner-date.jpg

 

A pop sztár egyik barátja elmondta: „Madonna az utóbbi időben egyre közelebb került Jesus-hoz, ezért szeretné megismerni a szüleit. A korkülönbség pedig, őt egyáltalán nem érdekli".

Azonban Jesus Luz, egy kicsit másképp értelmezi kapcsolatukat. Legalábbis ez derül ki, egy nemrégen adott interjúja szerint: „Madonna egy jóbarátom, aki egy éve lépett be az életembe. Nem tervezem, hogy feleségül veszem. Hiszen azt  azért nem mondhatnám, hogy ő életem szerelme. De az biztos, hogy ő egy csodálatos és kedves ember”.

Mindezek ellenére Jesus apja azt nyilatkozta, hogy a pár már tervezgeti esküvőjét, amit egy különleges Kabbalah szertartás szerint fognak megtartani. Azt is megerősítette, hogy Madonna, három gyermekével és Jesussal együtt él New Yorkban.

Somkuti Dóra

Forrás: http://www.femalefirst.co.uk/celebrity/Madonna-26827.html

A kis kép forrása: http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/madonna.jpg